Reinhard Arnoldus

Heidanus Arnoldus Roosjen Advocaten in GroningenIk ben Reinhard Arnoldus, een bevlogen advocaat, gespecialiseerd in echtscheidingen. In 2005 ben ik als advocaat beëdigd. In mijn praktijk houd ik mij met name bezig met het personen- en familierecht.

Sinds 2013 ben ik aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht, waarna ik in 2015 de Mediationopleiding van de vFAS heb gevolgd.

Het personen- en familierecht raakt mij, omdat het de belangen én de diepste emoties van mijn cliënten raakt. Mijn kennis en ervaring zal ik daarbij benutten om u op de juiste wijze te adviseren. De werkwijze die ik daarbij hanteer is persoonlijk, doortastend en deskundig.

Ik ben mij er terdege van bewust dat iedereen in een moeilijke persoonlijke situatie terecht kan komen, of u nou ondernemer bent of particulier. Die omstandigheden maken het soms dat u niet meer helder naar de toekomst kunt kijken. Ik ben in staat om dat patroon moeiteloos te doorbreken en de problemen samen met u op te lossen. U bent bij mij aan het juiste adres voor al uw vragen over echtscheiding, alimentatie, boedelscheiding, afwikkeling van huwelijksvoorwaarden, ontbinding van een samenlevingsovereenkomst, omgang, gezag, erkenning, adoptie etc.